Categories: Longevity

by admin

Share

Categories: Longevity

by admin

Share

Beeld je eens in: Waar sta jij over 10 a 20 jaar? 

Hoe voel je je?

Zowel fysiek als mentaal?

Ben je nog in staat om alles te doen wat je nu doet? 

Spelen met je (klein) kinderen, tuinieren, wandelen, fietsen, of andere aspecten die een belangrijk deel van je leven uitmaken. Positief de dag kunnen beginnen en voldoende energie hebben.

Veel van deze geluksmomenten die aan de basis staan van onze kwaliteit van leven worden als vanzelfsprekend beschouwd… tot ze zijn verdwenen.

Of misschien heb je nu al last van klachten waardoor je niet (meer) de kwaliteit van leven hebt die jij graag zou willen. Misschien wel vage klachten die niet te duiden zijn, maar die jou wel dagelijks belemmeren in je doen en laten.

Ondanks dat het leven niet maakbaar is, is deze wel stuurbaar. Jij hebt veel aspecten (en daaruit volgende klachten) in eigen hand. Aspecten waar je misschien niet eerder over hebt nagedacht. Fysieke aspecten, maar ook emotionele/mentale aspecten die jou kunnen hinderen in je dagelijks leven. Deze kunnen zowel in het nu als in de toekomst diverse klachten veroorzaken. Vaak is het niet moeilijk om deze te veranderen maar begint het bij je er bewust van zijn.

Binnen mijn praktijk voor orthomoleculaire- hypnotherapie houd ik mij bezig met longevity. Oftewel: oud worden met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

  • Je levensstijl kan ontzettend veel bijdragen aan een langer en gezonder leven. Door o.a. de juiste voeding, juiste vormen van beweging, stressmanagement en slaap te optimaliseren in je dagelijkse leven verlaag je het risico op chronische ziekten drastisch, en verbeter je je algehele gezondheid. Als orthomoleculair specialist kan ik je helpen om de juiste stoffen tot op celniveau binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft waardoor je op je best blijft functioneren.
  • Daarnaast kan hypnotherapie je helpen om gezonde gewoonten aan te leren, stress te verminderen, en onverwerkt trauma aan te pakken. Deze mentale stress kan een gigantische belasting voor het fysieke lichaam teweeg brengen wat veroudering en het risico op chronische ziekten verhoogt. Door middel van hypnotherapie kun je leren om beter om te gaan met stress en emotionele uitdagingen, waardoor je lichaam zich beter kan herstellen en je weer rust in je hoofd hebt. Emotioneel welzijn is namelijk de belangrijkste pijler voor de kwaliteit van je leven.

De voordelen van een gezonde levensstijl en het nastreven van longevity gaan dus verder dan alleen maar het verminderen van het risico op ziekten en een langer leven. Gezond oud worden betekent ook dat je kwaliteit van leven behoudt en dat je in staat blijft om te genieten van de dingen die belangrijk voor je zijn. Door gezond oud te worden, kun je ook je onafhankelijkheid behouden en je leven op jouw manier blijven leiden.

De combinatie van orthomoleculaire- en hypnotherapie kunnen je dus optimaal helpen om niet alleen je levensduur, maar vooral ook de kwaliteit van je leven te behouden of te verbeteren. Mocht je interesse hebben in het verbeteren van jouw fysieke en emotionele welzijn en levenskwaliteit..

Neem gerust even contact op, en dan gaan we samen aan de slag op weg naar een langer, maar voornamelijk fijner en duurzamer leven.

Related Posts